PRISBELÖNTA ALKOHOLMÄTARE

Tack vare vårt intresse för noggrannhet har AlcoSense alkoholmätare vunnit fler tester och fått fler rekommendationer i pressen än någon av våra konkurrenters alkotestare. Efter kalibrering testas varje AlcoSense - alkomätare tre gånger för att säkerställa noggrannhet innan den lämnar fabriken, vilket innebär att det är en alkotestare du kan lita på.

List Grid

Set Descending Direction

6 Item(s)

 1. AlcoSense munstycken (20 st)
  100,00 kr

  Lämpliga för Excel, Pro och Ultra, AlcoSense munstycke för alkotestare är billigare alternativ till Professionella munstycken.

 2. AlcoSense Professional Mouthpieces
  150,00 kr

  Passar till AlcoSense Excel, Pro och Ultra. Individuellt förseglade professionella munstycken med en envägsventil för extra noggrannhet och hygien. Lever upp till med både EN16280 och NF-standarder.
 3. AlcoSense Pro and Ultra Carry Case, 2 mouthpieces fit next to the AlcoSense unit.
  200,00 kr

  Håll din AlcoSense Alkoholmätare i toppskick med vår universella väska som är mycket prisvärd. Designad för att fungera med alla AlcoSense alkoholtestare. Lämplig för Excel, Pro och Ultra
 4. AlcoSense Excel Bränslecell Alkoholmätare
  1 699,00 kr

  "Aftonbladet 'Bäst i test', Evo Magazine Group Test Winner och Auto Express Magazine Best Buy."

  AlcoSense Excel innehåller en 64mm2 version av exakt samma bränslecellsensor som används i polisens alkoholmätare. Excels sensor är identisk med versionen, som polisen använder, bara i mindre skala. vilket ger Excel oöverträffad noggrannhet i förhållande till sitt pris.

   

 5. AlcoSense Pro Bränslecell Alkoholmätare
  2 500,00 kr

  "Auto Express Magazine rekommenderade 2018 & EVO Magazine rekommenderade 2019 produkten" Om man tar priset i betraktning är AlcoSense Pro utan tvekan den mest avancerade alkoholmätaren på marknaden. Det är resultatet av 3 års forskning och utveckling, AlcoSense Pro (och dess storebror, Ultra) ger dig noggrannhet, funktioner och användarvänlighet på en ny nivå. Vinnare 2016 av Red Dot Design Award.
 6. AlcoSense Ultra Bränslecells Alkoholmätare
  3 499,00 kr

  AlcoSense Ultra använder en professionell 200 mm² bränslecell alkoholmätare som är samma som används av brittiska, amerikanska och europeiska polismyndigheter, vilket ger noggrannhet, tillförlitlighet och pålitlighet på en ny nivå. Vinnare av Red Dot Design Award.

List Grid

Set Descending Direction

6 Item(s)