PROFESSIONELLA ALKOHOLMÄTARE

Promillekontroll är en viktig del av många företags hälso- och säkerhetsriktlinjer. AlcoSense har hjälpt ett antal företag att uppfylla sina skyldigheter och vi kan även hjälpa ditt företag. Ring oss idag utan krav, och berätta om vilka krav ni ställer på alkoholmätning.

List Grid

Set Descending Direction

3 Item(s)

 1. AlcoSense Excel Bränslecell Alkoholmätare
  1 599,00 kr

  "Aftonbladet 'Bäst i test', Evo Magazine Group Test Winner och Auto Express Magazine Best Buy."

  AlcoSense Excel innehåller en 64mm2 version av exakt samma bränslecellsensor som används i polisens alkoholmätare. Excels sensor är identisk med versionen, som polisen använder, bara i mindre skala. vilket ger Excel oöverträffad noggrannhet i förhållande till sitt pris.

   

 2. AlcoSense Pro Bränslecell Alkoholmätare
  2 299,03 kr

  "Auto Express Magazine rekommenderade 2018 & EVO Magazine rekommenderade 2019 produkten" Om man tar priset i betraktning är AlcoSense Pro utan tvekan den mest avancerade alkoholmätaren på marknaden. Det är resultatet av 3 års forskning och utveckling, AlcoSense Pro (och dess storebror, Ultra) ger dig noggrannhet, funktioner och användarvänlighet på en ny nivå. Vinnare 2016 av Red Dot Design Award.
 3. AlcoSense Ultra Bränslecells Alkoholmätare
  2 999,00 kr

  AlcoSense Ultra använder en professionell 200 mm² bränslecell alkoholmätare som är samma som används av brittiska, amerikanska och europeiska polismyndigheter, vilket ger noggrannhet, tillförlitlighet och pålitlighet på en ny nivå. Vinnare av Red Dot Design Award.

List Grid

Set Descending Direction

3 Item(s)