AlcoSense Ultra Bränslecells Alkoholmätare

AlcoSense Ultra använder en professionell 200 mm² bränslecell alkoholmätare som är samma som används av brittiska, amerikanska och europeiska polismyndigheter, vilket ger noggrannhet, tillförlitlighet och pålitlighet på en ny nivå. Vinnare av Red Dot Design Award.Share:
Description

Vinnare i grupptest

2019

Betyg: ★★★★★

"AlcoSense Excel har fått MHF:s högsta betyg:” Pålitlig & Driftsäker ”i MHFs konsumenttest 2019


Group Test Winner

Januari 2020

Betyg: ★★★★★

“…är precisionen så pass hög, särskilt för Pro och Ultra-modellerna, att de trots det höga priset ändå är prisvärda och får en rekommenderas-logga av oss.”


AlcoSense Ultra Bränslecells Alkoholmätare

Innehåller:
100 x munstycken värda 600 SEK
1 x väska värd 199  SEK

Om du letar efter den ultimata personliga alkomätaren - är vi säkra på att du har hittat den. Detta är resultatet av 3 års forskning och utveckling, AlcoSense Ultra tar noggrannhet, funktioner och användarvänlighet till en ny nivå.

Ultra i korthet:

- 200 mm2 bränslecellsensor - samma som används av polisen i Storbritannien, EU och USA.
- Valbar databas över alla promillegränser över hela världen
- Ladda ner resultat till din dator
- Blow Coach gör den extremt lätt att använda
- Vinnare av 2016 års Red Dot Product Design Award

Ultra är designad från grunden av AlcoSense i Storbritannien med patenterade nya funktioner. Ultra levererar upp till två gånger mer noggrannhet till dig som konsument jämfört med alkotestare i samma prisklass, vilket är på nivå med polisens utrustning.

På nivå med polisens utrustning

AlcoSense Ultra är den första alkomätare i världen som använder samma professionella 200 mm² bränslecellalkoholsensor som finns i flera brittiska, amerikanska och europeiska polisers alkoholmätare.

Professionellt provtagningssystem med temperaturkompensation

AlcoSense Ultra använder ett provtagningssystem i professionell kvalitet för att säkerställa att endast djup lungluft (den mest exakta delen av andetaget) mäts av sensorn. Den använder sensorer av professionell kvalitet för att mäta lufttrycket, flödeshastigheten och andningsvolymen och tar en avläsning när 1 liter luft har andats ut, vilket säkerställer att det mest exakta provet alltid analyseras. För att förbättra noggrannheten ytterligare, finjusteras avläsningarna efter temperatur. Dessa sensorer gör det också möjligt för Ultra att ta användning av BlowCoach ™

Minnesfunktion och anslutning till PC

AlcoSense Ultra lagrar 128 resultat i sitt inbyggda minne med datum- och tidsstämplar, med hjälp av USB och AlcoSense programvara. Resultaten kan laddas ner till din Windows-dator för analys och journalföring.

BlowCoach™

De flesta problem när du gör en promillemätning med en alkoholmätare orsakas av att användaren antingen blåser för hårt, för mjukt eller inte tillräckligt länge, och med vissa produkter kan detta orsaka felaktiga resultat. BlowCoach ™ är en patentsökt teknik från AlcoSense som gör det enkelt att utföra ett perfekt test varje gång!

Ultra visar dig meddelanden på skärmen i realtid om hur du blåser. Allt du behöver göra är att hålla den övre tryckvisaren i mitten av mätaren och fortsätta att blåsa tills den nedre volymvisaren är full.

Skulle du blåsa fel är det här Ultra blir en riktigt smart alkotestare. Med hjälp av inbyggda sensorer diagnostiserar Ultra exakt varför testet misslyckades och ger dig skräddarsydda tips så att du snabbt kan få ett korrekt test nästa gång.

BlowCoach ™ gör det enkelt att använda alkotestaren och guidar dig till hur du ska använda den.

Undvik felaktigt reslutat

Varje alkometer har en noggrannhetstolerans på +/- X.XX för avläsningen- ju mindre siffra desto mer exakt är alkoholmätaren. AlcoSense Ultra har en smart programvara för att undvika  -det vill säga istället för att ha en tolerans på +/- 0,10 ‰ BAC har AlcoSense Ultra en tolerans på +0,07 ‰ BAC, -0,00 ‰ BAC.  Det betyder att Ulta alltid avläser resultatet som lite högre, än lägre, för att vara på den säkra sidan – resultatet är mer än tre gånger så precist som den prisbelönta AlcoSense Elite.

Alla gränsvärden i hela världen - bokstavligt talat

Med ett klick på fungerar AlcoSense Ultra med vilken gräns som helst, var som helst i världen! Välj bara land eller region, som du ska köra i, från menyn och använd AlcoSenses patentsökta teknik som lever upp till den lokala lagstiftningen. Alkoholmätaren använder den gräns och måttenheten där du befinner dig och använder blodomvandling för att möjliggöra exakta avläsningar av antingen alkoholmätning i blodet eller i utandningen. Om en gräns ändras kan enheten uppdateras via en nedladdning av programvara från vår supportsida. Perfekt för dig som gränspendlar, och till och med för resor mellan kontinenter.

Om du vill ställa in en egen gräns som du väljer själv, kanske till exempel hälften av gränsvärdet för att köra kan du även göra det! Välj bara "Gräns" från huvudmenyn för att justera till den gräns du önskar.

 

Prisbelönt produktdesign

AlcoSense Pro och Ultra vann det prestigefyllda Red Dot Award-priset 2016. Red Dot Design Award är ett internationellt pris för produktdesign som delas ut av Red Dot Design Museum i Essen, Tyskland. År 2016 utvärderades totalt 5 216 produkter för att få utmärkelsen av en jury som bestod av 41 oberoende designproffs. Tidigare vinnare av priset är bl a Apple 2001, BMW 2007, LG 2008, Porsche Design 2012, Lenovo 2013, Bose 2014 och Dell 2015. Du kan ta reda på mer genom att klicka på vår utmärkelsessida för alkoholmätare.

Red Dot Design Award Winner 2016

Enkelhet och precision är de kärnvärden som AlcoSense Ultra återger från grunden genom sin produktdesign.

AlcoSense Pro Breathalyser

Detaljerade och reslutat som är enkla att avläsa

AlcoSense Ultra har en fullfärgad 1,8 tum (48 mm) TFT-skärm som ger tydliga och detaljerade avläsningar av din alkoholnivå. Du kan välja avläsning av utandning eller blod (mg / L eller µg / 100 ml) eller blod (% BAC eller ‰ BAC). Om du är nära eller över din valda gräns kommer Ultra att varna dig för att inte köra bil.

Nedräkningstimer som visar tiden till du blir nykter och alarmfunktion för nytt test

AlcoSense Ultra beräknar till och med hur lång tid det kan ta tills du är nykter och visar det samtidigt med resultatet av din mätning, se bild ovan och nedan. Vill du ha en påminnelse om när du ska testa dig igen senare? Inga problem, tryck bara på larmikonen så kommer Ultra att meddela dig när det är dags för ett nytt testa igen senare.

Bakgrundsbelyst "Twin" blåserörsreceptor

Ultra har en bakgrundsbelyst blåserörsreceptor som gör det enkelt att sätta på ett nytt blåsrör även i svagt ljus. Ultra fungerar med både "Pro" -munstyckena som har en enkelriktad ventil för att eliminera förorening från tidigare tester för extra noggrannhet, och med de "vanliga" munstyckena som används till AlcoSense Lite och Elite.

Ultra Backlit

Omkalibreringsvarning

Alla alkoholmätare kräver omkalibrering efter en period av användning. AlcoSense Ultra har en branschledande kalibreringsperiod på 12 månader från första gången du använder den. För att förbättra tillförlitligheten och användarvänligheten påminner AlcoSense Ultra om att kalibrera om efter 11 månaders användning. När kalibreringen löper ut är det bara att skicka mätaren till oss så kommer vi att kalibrera det åt dig med hjälp av specifika andningssimulatorer, samma som polisen använder. Vi returnerar mätaren till dig inom 5 arbetsdagar.

Tempraturvarning

Om en alkoholmätare används under förhållande som avviker från mätrens normala driftstemperatur, kan du få felaktiga avläsningar. Temperaturen kan påverka kvaliteten på reaktionen inuti sensorn. För din säkerhet och ditt skydd varnar AlcoSense Ultra dig om enheten används i temperaturer som som avviker från 5 ° C ~ 40 ° C. Detta betyder att, till skillnad från konkurrerande varumärken, kommer Ultra aldrig låta dig utföra ett test om risken finns att få ett felaktigt resultat.

Mättnadsskydd

Till skillnad från konkurrerande varumärken skyddar AlcoSense Ultra dig också från felaktigheter orsakade av "Sensormättnad". Sensormättnad kan påverka alla alkoholmätare, inklusive polisens alkomätare och uppstår när extremt höga alkoholnivåer blåses direkt in i sensorn. Normalt händer detta när ett andningstest utförs strax efter att man har druckit alkohol, när det fortfarande finns alkohol i munnen. Sensorn blir överbelastad, så kallad ”mättnad” uppstår. Avläsningar som tas efter detta kan vara opålitliga tills sensorn har återställs. För din säkerhet och trygghet kommer AlcoSense Ultra då att gå in i ett skyddsläge som gör att sensorn kan återhämta sig innan ytterligare tester tillåts, för att säkerställa att potentiellt felaktiga avläsningar inte uppstår.

Garanterad kvalitet & tillförlitlighet

AlcoSense Ultra tillverkas i enlighet med ISO13485, riktmärket för kvalitetssystem för medicintekniska produkter. Efter kalibrering testas varje enhet tre gånger. På så vis säkerställer vi noggrannheten innan den lämnar fabriken, vilket betyder att Ultra är en enhet du kan lita på.

pro quality
Spec

Additional Information

Suitable forConsumer Use, Medical Use, Workplace Use
AwardsRed Dot 2016
Certified StandardISO13485
Product Accuracy+0.07‰BAC, -0.00‰BAC
Sensor TypeFuel Cell
Sensor Size (mm²)200 mm²
Police SensorSame fuel cell sensor as used in several UK, US and European Police Breathalysers
Breath Sampling SystemProfessional
Don't Drive Alert When Close to LimitYes
Adjustable Don’t Drive Alert LevelAdjustable - Any Limit Pre-Loaded, Adjustable - Any UK/Irish/Scottish Limit
BlowCoach* - Real time blowing feedbackNo
Features - Ease of UseBacklit Mouthpiece Receiver, BlowCoach - live on-screen blowing feedback, Don't Drive Alert When Close to Limit, Download Results to PC, Re-Calibration Reminder, Re-Test Alarm, Shows Estimated Time Until Sober, USB Port for Updates & Improvements
Features - AccuracyBreath Sampling Sensors, Sensor Overload Protection, Sensor Purge for Better Accuracy, Temperature Compensation
Unit of Measure%BAC (Blood Alc), mg/L (Breath Alc), µg/100mL (Breath Alc), ‰BAC (Blood Alc)
Reading DetailUp to 2 or 3 decimal places
Max Reading4.0
Test Memory128 Tests
Screen Size48mm
Screen TypeFull Colour TFT
Mouthpiece TypeBlow Tubes, Professional Mouthpieces
Re-Calibration Period12 Months
Re-Calibration Cost£29.99
Expiry DateNo
Product Dimensions(H x W x D): 107 x 55 x 29 mm
Product Weight152g (Including Batteries)
In The Box1 x Breathalyzer, 100 x Professional Mouthpieces, 3 x AAA Batteries, Carry Case, Instruction Manual, Micro USB Cable
Warranty12 Months (Register your unit for 3 years)
EAN5060318910168
Media Reviews

Media Reviews

För dem som har råd

“Alcosense toppmodell, Ultra, fångade upp 1,4 liter luft vid inblåsning, vilket innebär att den också får med luft från djupt nere i lungorna. Det är den luften som visar den verkliga alkoholhalten och ger säkrare resultat. Ultraversionen är Alcosenses toppmodell. Den har en betydligt större sensor än de billigare modellerna, vilket borgar för exaktare mätresultat. Men stora sensorer kostar mer och då drar priset på produkten i väg. Om ett pris runt 3 500 kronor inte avskräcker är det en toppmätare på alla vis.”

4th August 2020

Read the full review here


2019

Rating: ★★★★★

"AlcoSense Excel has been awarded MHF's top rating: ”Pålitlig & Driftsäker” i MHFs konsumenttest 2019


Januari 2020

Rating: ★★★★★

“…är precisionen så pass hög, särskilt för Pro och Ultra-modellerna, att de trots det höga priset ändå är prisvärda och får en rekommenderas-logga av oss.”


28/01/20


 

"The AlcoSense Pro and Ultra have been awarded the international distinction of the Red Dot Award for exceptional product design against competition from multinationals including, Dell, Lenovo, LG, Apple, Logitech and many more. A total of 5,214 products from 57 nations were assessed by a jury of 41 independent designers, design professors and specialist journalists to decide the winners of the 2016 Red Dot Product Design Award, with the AlcoSense Pro and Ultra breathalysers winning the “Red Dot Award: Product Design”.

Red Dot has been an internationally recognised design award since its inception in 1955 and is recognised as a quality label for excellent product design. Past prize-winners include Siemens in 1995, Apple in 2001, BMW in 2007, LG in 2008, Porsche in 2012, Lenovo in 2013, Bose in 2014; and Dell in 2015.

Designed in the UK, the AlcoSense Pro & Ultra are the culmination of 3 years R&D and reflects AlcoSense’s values of simplicity, functionality and precision. The result is a breathalyser with near Police level accuracy and several patented innovations which bring a level of performance & ease of use previously unseen in the industry.

The product’s external design also impressed the jury by reflecting these values in a refined the external form with precise split lines and slide action with hidden mechanism, invisible battery compartment and backlit mouthpiece hole for use in low light conditions."


The Guardian Breathalyzer Review

 "Designed in the UK, both breathalysers offer levels of accuracy, reliability and consistency that we as consumers have not been able to access until now."

"The units have several excellent features. They are pre-loaded with all the different limits in every country, so if travelling in Europe, for instance, you wouldn’t be caught out by different levels when crossing borders. Also, they feature an ‘estimated time until sober’ with an alarm that alerts you to re-test again when it is likely you will be safe to drive. The AlcoSense Pro costs £129.99 (£149.99 from February 2016) and the Ultra is £249.99 – which isn’t cheap but considering the alternatives could be a bargain."

Read the full review here

 


 Logo Total 911

 

"The most accurate over-the-counter device currently available...Even compared to the hugely complicated static devices found in police stations (worth upwards of £10,000), the reliability and accuracy of the AlcoSense Ultra is hugely impressive, partly thanks to a new software calibration technique that prevents the device from under-reading.However,it is the day-to-day usability of the AlcoSense Ultra that should be its main selling point"

"...the device enables you to select literally any drink drive limit from around the world (from Australia to the UAE), making it the perfent partner for cross-country road trips,"

'Combined with its stylish and ergonomic design (the blowhole, for example, lights up for ease of use in the dark) the AlcoSense Ultra more than justifies its price making it a must-have for those who truly value their licence.."

Read the full article here 

 


 

 

4 Star Review

"the traffic light colours are easy to decipher"

"it handily indicates how long it will be until you are fully sober again"

"easy to use and the life of the AA batteries is maximised by its power-efficient components"

 


Rating: 9.5/10

"The best unit on the market, bar none."

Read the full article here

Customer Reviews

Rated 4.9/5 from 27 customer reviews

Smidig

by Sven on 2024-03-26

Enkel och smidig apparat att använda. Det tog trettio sekunder att få allt att fungera. Alla instruktioner informativt i display.
Rating
Great product

by Erik on 2024-02-10

Very satisfied with this sensor/breathalyser. To my knowledge it is very accurate and easy to use!
Rating
Helt suverän alkoholmätare som visar rätt! Köp den!

by Daniel on 2023-12-20

Köpte alcosense ultra för drygt 1 månad sen och den har hjälpt både mig själv och min fru att inte sätta sig bakom ratten och köra för tidigt. Apparaten är väldigt lätt att förstå hur man ska göra fast bruksanvisningen är på engelska. Så fort du satt i batterierna i apparaten och tryckt in svenska i menyn ger det sig självt bara att följa instruktionerna. Ett stort plus är att apparaten skriver hur lång tid i displayen hur lång tid du har kvar tills du är nykter och kan köra bil utan att behöva vara orolig. Rekommenderar den till alla att ha som hjälp dagen efter innan man sätter sig i bilen. Köp den du ångrar det inte! Daniel i uddevalla
Rating
Fantastic and precise!

by Shiraz on 2023-04-12

Got the AlcoSense Ultra by a recommendation from a friend. Makes life so much easier considering that one might feel good enough to drive but might still have alcohol left in the system. You never know how your body metabolises it. With this it's no longer a worry! Awesome product!
Rating
Perfekt

by Uhrpower on 2023-01-15

Fungerar perfekt, snabb och användarvänlig, mycket bra med svenska menyer.
Rating
Excellent product

by Pär on 2022-09-13

Ultra gives me a great sense of confidence. Excellent product.
Rating
Easy but very plastic

by Neo on 2022-07-13

I like the design on the device and the screen is very nice touch, feels very plastic tho, but it feels like you can trust the device
Rating
Easy and trustworthy, though a bit pricey

by Matt on 2019-11-24

I just got my hands on the Ultra-version, and have since used it a couple of times when there's been a dinner with wine, and I need to drive the morning after. Doing this simple test gives me great confidence that I'm not driving while still under the influence of alcohol. The ease of use makes it even better, since it's just a three step procedure (turn it on by sliding the front, put the mouthpiece in place, blow continuously into the mouthpiece).
The only drawback is the price, that I think might deter a lot of people from getting it. Despite the price I highly recommend it!
Rating
Seems like a great product so far! Though MAJORLY under-publicised!

by Bulk Bobson on 2018-01-24

Bought this for my girlfriend for Christmas. She's been wanting one for a long time but couldn't justify the spend. Managed to nab it for £200 on Black Friday weekend.I was very wary about buying this as there is limited information on the specific product (slightly more on their other products). Some reviews I questioned whether they were genuine, and seemed to appear on multiple sites, and no matter how hard I looked, I couldn't find proof of the Reddot Design Award anywhere other than the Alcosense website.That being said, as far as we can tell it's a great bit of kit. Yes it's a little pricey, and whilst my girlfriend admitted I could well have gone for one of their cheaper products, she also accepted at the same time that she would feel much more comfortable trusting this one in comparison.On the one hand, you can only take their word for it that it is legit because you can't exactly compare it to a police Breathalyzer yourself. That being said, we have tested it a few times after having a couple of drinks (READ THE INSTRUCTIONS, using it too soon after drinking can damage the sensor, and the alcohol may not be completely in your blood stream), and readings appear to be accurate when comparing to how you would assume your levels to be according to both units consumed and time since last drink.The breathcoach is a MUST. My girlfriend's got it spot on now, but I still struggle with it, and know if I had one of the models that lacks this feature I would never get a reading! Very useful indeed.Had a few issues in downloading the software updates too due to warnings (addressed on their website) that the file isn't commonly downloaded.IN A NUTSHELL - seems like a great product. Blowcoach is brilliant, the case and mouthpieces it comes with are brilliant, and we feel we trust what it tells us. Price is a little steep aye. The look and feel of this product is great. It DOES NOT feel cheap in any way.WHY ONLY FOUR STARS? - The difficulty in finding information on the product before buying made me very wary for the amount of money. Help us out Alcosense! Publicise this more, have more interviews with papers and WELL KNOWN websites + publications. Show us some proof of the Red Dot Design Award and try and get more video reviews etc. Work out the issues with the firmware file not being trusted with browsers and Virus Software.Otherwise. Great!
Rating
Well worth it if you need a good reliable unit

by SO8 on 2017-12-14

I already had the Alcosense Pro but wanted the most accurate one I could get. I was concerned the Pro model was under reading but there are so many variable's attached to drinking and the human body it is often difficult to know where you stand 'drinking'. I always get a taxi on the night but this was bought for the morning after - just to make sure. I drink, I lose my job - so the cost of this unit made sense. Yes, I am paranoid having two but one stays at home and one in the car for when I am staying away for a night or two.Both units read effectively the same so I am confident they are both working ok. Would i pay extra again for the dearer one - bearing in mind it is £100 more. Well, yes, as it comes with a load of tubes and a case which adds to the cost of the cheaper unit. It had the full size fuel cell but seemingly the Pro unit as opposed to Ultra is, to me at least, as accurate. If anything the cheaper unit over read slightly which I don't have an issue with at all !The build is good. The display to tell you how hard to blow and for how long is excellent and the unit starts up quickly. The Pro takes a lot longer to analyse the alcohol in your breath compared to the Ultra which is extremely quick. The Ultra also shows a zero reading where the cheaper unit just says 'below 9' if using the UK measurement of alcohol/breath levels.I am very pleased and have come to this from the old £60 Alcosense model which finally died last year.My job is vital to me and I think to prevent inadvertently driving the morning after whilst still over the limit this unit is worth the money. Expensive, yes, but how much is your job worth ?
Rating
Five Stars

by Michael Major on 2017-10-12

Great bit of kit.
Rating
Looks and feels great...not sure why results vary so much from elite?

by Amazon Customer on 2017-06-12

Previously had an alcosense elite and decided to upgrade to the Ultra. Unit looks and feels fantastic and seems to work exceptionally well...what's great is it's very easy to use and doesn't need to be set up with diluted alcohol like the elite. Only slight concern for me is that the readings are very different...I've been using them both at the same time and they do seem to vary quite a bit so not sure which one is accurate...assume it's the Ultra?

AlcoSense says: If you have had the Elite for some time and not had it re-calibrated this is most likely the reason for the variation. You should have your breathalyser calibrated once a year, the longer it goes without calibration the more the reading may drift.
Rating
Five Stars

by Tony G. on 2017-02-22

Easy to use & of good quality
Rating
Brilliant service, couldnt ask for more

by Allan on 2017-01-09

Had the elite for 3 years and loved it, decided it was time to upgrade as my sensor was over due re calibration and i was delighted that alcosense gave me £50 for my elite which cost about £60 3 years ago.
I recomend alcosense products and think every one that drives should have one, youl be surprised at the results the day after a night out.
Thank you alcosense for your existing customer care if only other companies would follow your standards
Rating
Best Breathalyser I have used

by Nick Brown on 2016-12-29

Not a cheap bit of kit - but worth every penny. Easy and quick to use, better than any other breathalyser I have ever used. I like the feature that gives you an estimate of when you should re-test if you are over the limit. I would recommend to anyone!
Rating
Excellent product.

by Angus Nicolson on 2016-11-02

Already have the elite but find the Ultra gives you a greater sense of confidence. Excellent product.
Rating
Excellent piece of equipment

by Davmor on 2016-10-30

Excellent piece of kit. Just need to get used to how the mouthpiece is inserted. Also for the price of the machine it would have been good if a case could have been included in the price- even if moderate cost was added to the purchase price.
Otherwise a very sound investment

AlcoSense says: Thanks for the positive review. We noted you said that you didn't get a case, this is included with the Ultra free of charge. If this was missing we're really sorry, please call us on 0800 195 0088 with your unit serial number and we'll sort that out for you straight away.
Rating
Why Risk Your Licence When Alcosense is Available

by Diehard on 2016-10-28

I originally purchased the Alcosense Lite, then after watching a top gear programme I purchased the Alcosense Elite which I thought was superior. Then when Scotland reduced the alcohol limit I opted to splash out on the Ultra. Personally I think this is one piece of motoring kit every motorist should not be without., if you value your licence and like the odd tipple now and again why risk losing your licence just for the sake of spending a few pounds on any of the Alcosense range, if you can afford it go for the top of the range sensor you wont regret it.
Rating
Must have purchase for safety and peace of mind

by Tobias J on 2016-10-27

The most useful purchased I have made in years! You can wake up every morning safe in the knowledge you are ok to drive. Never again do you have to drive thinking you might be over the limit. Could not recommend highly enough.
Rating
Not cheap but an excellent piece of kit.

by AlanB on 2016-10-27

Had an Elite which was good but the Ultra is even better and easier to use.
Well made as was the Elite.
Rating
This product is excellent well made and accurate the delivery was promt as ...

by PAUL HALLIWELL on 2016-08-10

This product is excellent well made and accurate the delivery was promt as was the customer service when I required a little help with the settings. A quality product from a quality UK supplier.
Rating
Five Stars

by David McNaughton on 2016-04-27

Excellent results thus far, and Customer Services very effective
Rating
Excellent

by Skatedad on 2016-04-25

Excellent. I cannot compare it to the police intoximeter as I would have to be drunk and stopped to compare! I use it in the mornings and I am sure it is accurate.
It was reviewed on a car program recently and matched the police unit.
A driving license saver.
Rating
It is great, get one you won't regret it.

by Papatoe on 2016-04-25

I am really pleased with my Ultra it seems to be accurate as I tried it against another make, and it is very easy to use.
Rating
A splendid product

by Djpel on 2016-04-25

Easy to use
Rating
Five Stars

by dplath on 2016-03-29

I love it
Rating
AlcoSense Ultra - good for keeping employees in check

by Dave Rogers on 2016-02-02

The AlcoSense Ultra was bought to replace a {BRAND NAME REMOVED BY ALCOSENSE} breathalyser which had died. In comparison to our old breathalyser the AlcoSense Ultra is excellent. So much easier to use and seems very accurate - although I don't now have anything to compare it to. I own a same day courier company and we use it for testing the drivers before giving them the keys each day - as we're a small company I use it at the weekend sometimes and it's been great for that too! For testing other people it's easy to tell if the person being tested is trying to mess with the test as it shows you on screen how they're blowing so there's no excuse for throwing a test by trying to trick the breathalyser. We have set our own company limit which is half the UK limit and this is very easy to change in the unit settings. Design is rugged so I think it'll last well. No negatives so far. I would recommend it.
Rating

AlcoSense Ultra Bränslecells Alkoholmätare

Availability: Kjell & Company

2 999,00 kr