AWARD-WINNING BREATHALYZERS

Tack vare vårt intresse för noggrannhet har AlcoSense alkoholmätare vunnit fler tester och fått fler rekommendationer i pressen än någon av våra konkurrenters alkotestare. Efter kalibrering testas varje AlcoSense - alkomätare tre gånger för att säkerställa noggrannhet innan den lämnar fabriken, vilket innebär att det är en alkotestare du kan lita på.

List Grid

Set Ascending Direction

4 Item(s)

 1. AlcoSense Ultra Bränslecells Alkoholmätare
  3 499,00 kr

  AlcoSense Ultra använder en professionell 200 mm² bränslecell alkoholmätare som är samma som används av brittiska, amerikanska och europeiska polismyndigheter, vilket ger noggrannhet, tillförlitlighet och pålitlighet på en ny nivå. Vinnare av Red Dot Design Award.
 2. AlcoSense Pro and Ultra Carry Case, 2 mouthpieces fit next to the AlcoSense unit.
  179,00 kr

  Håll din AlcoSense Alkoholmätare i toppskick med vår universella väska som är mycket prisvärd. Designad för att fungera med alla AlcoSense alkoholtestare. Lämplig för Excel, Pro och Ultra
 3. AlcoSense Professional Mouthpieces
  119,00 kr

  Passar till AlcoSense Excel, Pro och Ultra. Individuellt förseglade professionella munstycken med en envägsventil för extra noggrannhet och hygien. Lever upp till med både EN16280 och NF-standarder.
 4. AlcoSense munstycken (20 st)
  59,00 kr

  Lämpliga för Excel, Pro och Ultra, AlcoSense munstycke för alkotestare är billigare alternativ till Professionella munstycken.

List Grid

Set Ascending Direction

4 Item(s)